Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ DENİZ, HANAK'IN KÖYLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

        OLGUN YILDIZ

        ARDAHAN (İHA) - Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Hanak ilçesinde sıcak asfalt çalışması yapılacak olan grup köy yollarında incelemelerde bulundu.

        Kaymakam Mehmet Balıkçılar ve Özel İdare Genel Sekreteri Hakkı Özgür ile birlikte, Çavdarlı, Serinkuyu, Çiçeklidağ, Karakale, Aşağı Aydere, Yukarı Aydere ve Çat köylerine ulaşımı sağlayan grup köy yoluna giden Vali Deniz, sıcak asfalt çalışması öncesi incelemelerde bulundu. Vali Deniz, 14 kilometrelik grup yolun tamamında bu yıl bir ve ikinci kat sıcak asfalt çalışması yapılacağını söyledi.

        Vali Deniz, daha sonra Arıkonağı, Sevimli ve Binbaşak köylerine ulaşımı sağlayan gurup yoluna gitti. Yolda incelemelerde bulunan Vali Deniz, bu köylere ulaşımı sağlayan yolunda yıl içerisinde bir ve ikinci kat sıcak asfalt yapılacağını bildirdi. İncelemelerde bulunduğu yol güzergâhında ki köyleri de ziyaret eden Vali Deniz, vatandaşlarla sohbet etti ve kendisine iletilen talepleri dinledi.

        İncelemelerinin ardından Serinkuyu köyüne giden Vali Deniz, Anneler Günü dolayısıyla Şehit Uzmançavuş Çaner Çelik'in ailesini evinde ziyaret etti ve anne İsmigül Çelik'in anneler gününü kutladı.

        Temaslarını sürdüren Vali Deniz, ilçe merkezinde yapılan 8 derslikli ilkokul binası inşaatında da denetlemede bulundu.

        (OY-AA-Y)

        09.05.2016 15:07:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa