Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ'YE BÜYÜK SPOR YATIRIMLARI YAPILACAK

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2016-2017 Eylem Planı kapsamında açıklanan 121 Dev Proje ile ilçelere 24 adet halı saha, 5 adet tenis kortu ve 6 adet basketbol ve voleybol sahası yapacak.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı 2016-2017 Eylem Planı büyük övgü toplarken, 1 yıl içinde ilçelere yapılması planlanan spor tesisi yatırımları da göz doldurdu. 121 Dev Proje ile kazandırılacak 24 adet halı saha, 5 adet tenis kortu ve 6 adet basketbol ve voleybol sahası vatandaşların ilçelerde spor tesislerine ulaşımını kolaylaştırarak, daha temiz ve sağlıklı ortamlarda spor yapabilmelerini amaçlıyor. Bu kapsamda Acıpayam, Baklan, Bekilli, Buldan, Çardak, Çameli, Çal, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Sarayköy ve Tavas olmak üzere toplam 24 halı sahanın söz konusu ilçelere kazandırılması planlanıyor. Bunun yanında 5 adet tenis kortu ile 6 adet basketbol ve voleybol sahası yapacak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, tenis kortlarını Acıpayam, Honaz, Kale ve Tavas'a basketbol ve voleybol sahalarını ise Acıpayam, Bozkurt, Çal, Serinhisar ve Tavas ilçelerine inşa edecek.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" dediklerini hatırlatarak, büyükşehir ile birlikte ilçelerde de spor alanında birçok yatırım yaptıklarını, söz konusu yatırımların aralıksız süreceğini belirtti. Spor alanında tesisleşmeye tüm ilçelerde devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Biz Denizli ve tüm ilçelerimizin spor alanında büyük başarılara imza atmasını ve kentimizin amatör sporların başkenti olmasını hedefliyoruz" dedi. Merkezde gerçekleştirilen ücretsiz spor kurslarının ilçelerde aynı şekilde ücretsiz olarak yapılacağını kaydeden Başkan Zolan, "Bunun için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin tozlu ve çamurlu alanlar yerine daha modern sahalarda spor yapmasını sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

        09.05.2016 15:03:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa