Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT'IN İKİNCİ AQUAPARKI TÖRENLE AÇILDI

        NURHAN İÇMEZ

        TOKAT (İHA) - Tokat il merkezinde ikinci aquapark düzenlenen törenle hizmete açıldı.

        Yeşil Vadi Tesisleri'nde düzenlenen açılışa Tokat Valisi Cevdet Can, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Kazım Misafir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, Tokat TSO Başkanı Ahmet Arat, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan ile çok sayıda davetli katıldı. İş adamı İbrahim Bülbül, yokluk görmüş birisi olarak yüzlerce kişiye iş imkanı sağlar bir duruma geldiğini, istihdama katkı için memleketine yatırım yapmaya devam edeceğini söyledi. Başkan Eroğlu ise konuşmasında güzel bir tesisin daha açılışını gerçekleştirmek üzere bir araya geldiklerini ifade ederek, "Bir yandan şehrimizi büyütmek ve güzelleştirmek, bir yandan da şehirdeki insanımızı yaşatabilmek bizim belki en önemli vazifelerimizden bir tanesi. Bu anlamda istihdam en ön plana çıkıyor. Şehrimizdeki yaşayan insanların doymasını sağlamak için çaba gösteriyoruz. Bu konuda eğer Tokat kalkınacaksa bu ancak yerel esnafımızın gayretleriyle olur. Biz de bu amaçla yerel esnafımızla yan yana olmaya gayret ediyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu tesis için işletme sahipleri; İbrahim Bülbül beye ve Ömer Al beye teşekkürlerimi sunuyorum. Allah güç kuvvet versin ve daha nice böyle güzel tesisler yapmalarını nasip etsin" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından İl Müftüsü Yardımcısı Selahattin Şanver tarafından okunan dua ile birlikte kurban kesilerek tesisin açılışı yapıldı.

        (Nİ-SLH-Y)

        07.05.2016 15:52:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa