Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK YENİ BİR KÜLTÜR MERKEZİNE KAVUŞTU

        ERTUNÇ ÖZTÜRK

        UŞAK (İHA) - Uşak'ta, 350 kişi kapasiteli ve modern donanımlı Dr. Hatice Karahan Kültür Merkezi hizmete açıldı.

        Uşak ili Bölme Beldesi sınırları içinde bulunan Kanyon Koleji kampüsü içinde yer alan Dr. Hatice Karahan Kültür Merkezi'nin açılışına Uşak Valisi Ahmet Okur, AK Parti Uşak Milletvekilleri Alim Tunç ve Mehmet Altay, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Üniversitesi Rektörü Sait Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Nacar, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Eski Milletvekillerinden Hasan Murat Mercan, Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu, Bölme Belediye Başkanı Metin Tozlu, Servet Karahan ve Hatice Karahan ile davetliler katıldı. kültür merkezinin hizmete girmesiyle Uşak iline katkı sağlandı.

        Protokol üyelerinin birlikte kestiği açılış kurdelesini ardından kültür merkezi konferans salonuna geçilerek bir tören düzenlendi.

        Kanyon Koleji Müdürü Necmi Dursun'un yaptığı açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Uşak Valisi Ahmet Okur, Uşak Üniversitesi Rektörü Sait Çelik, Uşak Milletvekilleri Alim Tunç, Özkan Yalım, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ve kültür merkezine adı verilen Dr. Hatice Karahan birer konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini ifade etti.

        Konuşmaların ardından aynı salonda okul öğretmenlerince bir piyano resitaliyle mini bir konser icra edildi. İlkokul birinci sınıf öğrencilerinin oynadığı Kafkas oyunları gösterisinin ardından açılış kokteyli yapılarak davetliler okul ve kültür merkezine gezerek yetkililerden bilgi aldı.

        Özel Halkalı Sağlık Hizmetleri TAŞ. Tarafından 2006 yılında Uşak ili Bölme beldesinde açılan Kanyon Koleji bünyesinde anaokulu, ilkokul ve lise bölümleri bulunuyor.

        (MB-İK-Y)

        18.04.2016 09:42:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa