Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞLI BELEDİYESİ, DÜĞÜN SALONU İÇİN İHALEYE ÇIKACAK

        VEDAT YUNUS İKİZOĞLU

        KASTAMONU (İHA) - Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, Ağlı Belediyesi tarafından yaptırılacak olan düğün salonu için 11 Nisan'da ihaleye çıkılacağını açıkladı.

        Çolak, Ağlı Belediyesi'nin 1997 yılında yaptırılarak hizmete açılan Belediye Düğün Salonunun günümüz şartlarında ihtiyaca cevap vermediğinden belediye eski itfaiye binasının yıkılarak altına 8 adet dükkan ve üzerine 800 metrekarelik düğün salonu yapılacağını belirterek, "İhale, 11 Nisan Pazartesi günü yapılacaktır. Yapımına başlanılan düğün salonu ve dükkanların tamamı Belediyemiz imkanları ile yaptırılmakta, tamamlandığında çok amaçlı olarak halkımızın hizmetine sunulacaktır. Ayrıca tüm ilçe merkezi ve mahallesini de kapsayan İmar Planı İlave ve Revizyon'u yapılacak olup. İhalesi 12.04.2016 Salı günü Ankara'da İller Bankası A.Ş. tarafından yapılacaktır" dedi.

        Ağlı ilçe merkezinde cadde ve sokakların kilitli parke ile döşemesinin yaptırılarak toplamda yaklaşık 10 bin metrekare kilitli parke taşının döşeme işinin yaptırılacağını ifade eden Çolak, "İlçe merkezi Kaymakam Mehmet Yapıcı Caddesinde ikinci bir Çocuk Oyun Parkı yapımı da en kısa süre içinde gerçekleştirilecek ve mevcut araç parkımıza da 1 adet Silindir ile cenaze nakil aracı temin edilecektir. Ayrıca tüm mahallelerimizin ana yol girişlerine yolcu bekleme duraklan yaptırılmakta olup tüm mahalle yollarımızın da kumlama ve alt yapı çalışmaları sürdürülmektedir" diye konuştu.

        Çolak, tüm bu hizmetlerin Ağlı halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

        (Vİ-OA-Y)

        04.04.2016 16:10:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa