Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞEHİT BİNBAŞI TANKÜL'ÜN İSMİ LİSEYE VERİLDİ

        GÖKTEN CEYLAN

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisarlı şehit binbaşı Yılmaz Tankül'ün ismi şahadetinden yaklaşık 1 yıl sonra memleketindeki bir okula verildi.

        Erzincan'da 2008 yılında terör örgütü PKK'nın mayınlı saldırısında yaralanan ve 7 yıl yoğun bakımda tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) geçtiğimiz yıl şehit olan 40 yaşındaki Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül'ün ismi memleketi Sultandağı İlçesindeki bir liseye verildi.

        Önceki gün Sultandağı İlçe Kaymakamlığı tarafından alınan karar doğrultusunda Sultandağı Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin ismi değiştirilerek, "Şehit Yılmaz Tankül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi" oldu. İşçiler tarafından okulun tabelası is edün yaklaşık 1 saat süren bir çalışma sonrasında değiştirildi.

        (GC-

        26.03.2016 15:21:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa