Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORMAN VE SU İŞLERİ BAKAN YARDIMCISI HARUN TÜFEKCİ BOLU'DA

        - TÜFEKCİ BOLU VALİSİ AYDIN BARUŞ'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bolu'ya gelen Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Bolu Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.

        Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'nin Bolu Valisi Aydın Baruş'u ziyaretine Bolu Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi Fehmi Küpçü, Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş, Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı müdürlüklerin Bölge ve İl müdürleri ve siyasiler katıldı.

        Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'yi Bolu'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Aydın Baruş, "Daha önce de Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu Beyefendi ziyaretlerinde ilimize yönelik çalışmalar gerçekleştirileceğinin müjdesini vermişlerdi. Özellikle doğa turizmi konusunda ilimizden başlayarak bir eylem planı hazırlanması konusunda talimat vermişlerdi. Bu çerçevede ilimizde önümüzdeki dönemde çok önemli çalışmalar yapılacağını düşünüyoruz. Bolu'da hem Orman Bölge Müdürlüğümüz, hem Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğümüz, hem de DSİ Şube Müdürlüğümüz tarafından el birliğiyle güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. İlimize verdikleri önem dolayısıyla, başta Sayın Bakanımız olmak üzere Sayın Bakan Yardımcımıza, tüm Orman ve Su İşleri Bakanlığı teşkilatı görevlilerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        Bolu'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci ise, "Özellikle sabahtan beri icra ettiğimiz toplantılar olumlu geçti. Sayın vekillerimiz hep Bolu için çırpınırlar, her zaman gayret ederler ki yıllarca beraber omuz omuza vekillik yaptık. Bende üç dönem vekillik yapmış biriyim. Ondan sonra da böyle güzel bir yatırım Bakanlığında, Veysel Hocamız gibi değerli bir bakanımızla beraber çalışmak nasip oldu. Sayın Bakanımız, özellikle benim buraya geleceğimi bildiği için sizlere selamı var. Kendisi de başka bir ilde önemli bir program icra ediyor. Bolu'ya gerçekten Sayın Bakanımızın önem verdiği ortada. Biz de bunu bildiğimiz için ilk ziyaretlerimizden birini Bolu'ya yaptık. Bolu'da yapılacak çok önemli çalışmalar var. Özellikle Milli Park anlamında, doğayla alakalı alanlarda öne çıkmış olan bir ilimiz. İnşallah birlikte, sizlerin öncülüğünde bir bütün halinde çalışmayla güzel şeyler yapmayı hedefliyoruz. Köprübaşı Barajı hamdolsun bitti. Tekke Barajı da önemli bir baraj. Gerek Dörtdivan gerek Gerede gerekse Yeniçağa'yı ilgilendiren bir barajımız. Hem içme suyu anlamında önemli hem sulama anlamında önemli. Bu arada Çele barajımız da Bolu'yu çok yakından ilgilendiriyor. İnşallah içme suyu problemini kökten sorun olmaktan çıkarmak istiyoruz" dedi.

        (BV-İÇ)

        12.03.2016 18:01:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa