Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI'DA ÖĞRENCİLER RESİM SERGİSİ AÇTI

        MEHMET TÜRK

        ÇANKIRI (İHA) - Çankırı Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri 'Dünya Parmaklarımın Ucunda ' adlı resim sergisi ile Yunus AVM'de sanatseverlerle buluştu.

        Açılışa Vali Vahdettin Özcan, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Ünal, Mehmetçik Ortaokulu Müdürü Gürtürk Özdemir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Görsel Sanatlar öğretmeni Seda Karaduman sergideki eserler hakkında bilgi vererek "Sergimiz; 5-6-7-8. Sınıf öğrencilerimizin 2015-2016 eğitim öğretim dönemindeki el emeği eserlerden oluşmaktadır. Geçtiğimiz yıl ilkini yapmıştık, bu yılda ikincisini gerçekleştiriyoruz. 70 öğrencimiz sergide görev alıyor. Sergimizde; 57 tuval, 20 pul sanatı, 25 etamin eseri, çim adam, yumurta sanatı gibi çalışmalar yer alıyor. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Daha sonra Vali Vahdettin Özcan ve katılımcılar tarafından açılış gerçekleştirildi. Sergideki eserleri tek tek gezen Vali Özcan öğrencilerle sohbet etti.

        (MT-BÖ)

        03.03.2016 17:42:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa