Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT'TE ELEKTRİK KESİNTİSİ UYARI

        MEHMET NİYAZİ DENİZ

        SİİRT (İHA) - Siirt'te trafo merkezinde yapılacak bakım çalışmaları için 28 Şubat'ta bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

        Dicle Elektrik Dağıtım AŞ. (DEDAŞ) İl Müdürü Naci Obut, TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü tarafından Siirt Trafo Merkezinde yapılacak bakım çalışmalarından dolayı 28 Şubat'ta 07.00-11.00 arasında F-1 Şirvan, F-2 Aydınlar, F-5 Bağgöze ve F-6 Eruh fiderlerine enerji verilmeyeceğini söyledi. İl Müdürü Obut, yapılacak çalışmalar kapsamında etkilenecek bölgelerin, Şirvan ilçesi ve bağlı bütün köyleri, Pervari ilçesi ve bütün köyleri, Beğendik Beldesi, Tillo ilçesi ve bağlı bütün köyleri, Eruh ilçesi ve bağlı bütün köyleri olacağını açıkladı.

        Siirt Merkez'de ise elektrik kesintisi olmayacak.

        (MND-MP-Y)

        26.02.2016 16:04:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa