Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KUZKA'DAN SARAYDÜZÜ'NE PROJE EĞİTİMİ

        OSMAN AKSU

        SİNOP (İHA) - Saraydüzü Kaymakamı Yusuf Özbey'in Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'na (KUZKA) müracaatı üzerine KUZKA tarafından ilçede üç günlük proje döngü eğitimi veriliyor.

        Bugün başlayan eğitim programını ziyaret eden Kaymakam Yusuf Özbey, "Kısa bir süre önce tamamı gönüllülerden oluşan 'Saraydüzü Kaymakamlığı Proje Ekibi'ni oluşturduk. İlçemizde proje yazma kültürünün oluşması için KUZKA'dan teknik destek istedik. Ekibimizde öğretmenler, belediye personeli, daire amirleri var. İlçemize ve ülkemize katkı sunmak için hafta sonu tatilinde bile gönüllü olarak özveri ile çalışan kamu görevlilerimize teşekkür ediyorum. Meslek hayatlarında bu eğitimin karşılığını mutlaka alacaklarına inanıyorum. KUZKA yetkililerine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

        (OSM-SLH-Y)

        20.02.2016 16:18:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa