Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR AĞLASUN'DA KANALİZASYON ÇALIŞMASI

        HAYAL GİRİŞİM

        BURDUR (İHA)- Burdur'un Ağlasun ilçesinde, Belediye Ekipleri tarafından yeni tip plastik kanalizasyon borusu döşeme çalışmaları başladı.

        Ağlasun Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan dere ıslah çalışmalarının ardından kanalizasyon borusu döşeme çalışmalarına başladı.

        Çalışmalar hakkında bilgi veren Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan, "İlçemizde DSİ'nin Aşağı Tuzlu Çay mevkiinden başlayan ve Kıraç Mahallesi ile Sakarca Mahallesi kirazlı mevkiinde son bulan dere ıslah çalışmalarından sonra Belediyemiz derenin her iki tarafına yeni tip plastik kanalizasyon borusu döşeme çalışmalarına başladı. Bu boruların ömrü 50 yıldır. Şu ana kadar 2 bin 515 metrelik kısımda döşeme işleri bitmiştir. İlk etapta 5 bin metrelik alan yeni tip kanalizasyon borularıyla döşenecek. Belediyemize bu boruların toplam maliyeti 152 bin TL. Çalışmalarımız diğer mahallelerde de devam edecek" diye konuştu.

        (HG-SÇ-Y)

        10.02.2016 13:34:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa