Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIZILSEKİ: "ÇAĞLAYANCERİT 3 YILDA BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK"

        ALİ KEKLİK

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, yol çalışmaları tamamlandığında ilçenin cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

        Başkan Kızılıseki, katıldığı bir radyo programında iş adamlarını yatırım için Çağlayancerit'e davet etti. Kızılseki, "İlçemize yapımı devam eden yolları en geç 3 yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. İlçemizden çok ciddi anlamda göç veriyoruz. Bu açıdan büyük istihdam problemimiz var. İnsanlarımız çevre ilçelerde çalışarak geçimlerini sağlamak zorunda kalıyorlar. Bunu engellemek için ilçemiz ulaşım yönüyle Dulkadiroğlu ilçesine bağlandığında, insanlarımız servislerle günü birlik ilçemize gidip gelebilecekler. İlçemizdeki işçi gücü şehir sanayisine katkı sağlayama başlayacak. Bu yol çalışmalarımız tamamlandığında ilçemizde önemli tesisler kurulabilecek. Ben sanayicilerimizi ilçemize yatırım yapmaları için davet ediyorum. Biz yer tahsisi yönünde her türlü kolaylığı sağlayacağız" dedi.

        İlçenin yapılan çalışmalarla şantiye sahasına dönüştüğüne dikkat çeken Başkan Kızılseki, "İlçemizi yakın bir gelecekte çok farklı bir konuma getireceğiz. İlçemizde çalışma olanakları çok az olduğu için adeta insanlarımız ekmeklerini taştan çıkartıyorlar. İlçemiz doğal yapısıyla diğer ilçelerimizden farklı olduğunu düşünüyorum. İlçemize iş yeri açacak iş adamlarımızı müthiş bir iş gücü bekliyor. İşveren burada her yönüyle kazanım elde edecek" diye konuştu.

        (ALK-Y)

        05.02.2016 12:48:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa