Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU'DA KAPALI OLAN KÖY YOLU SAYISI 85'E DÜŞTÜ

        MUHAMMED KÖMEÇOĞLU

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'da kar yağışı nedeniyle kapalı olan köy yolu sayısı 85'e düştü.

        Kastamonu'da aralıklarla etkili olan kar yağışı nedeniyle özellikle köy yollarının ulaşımında aksaklıklar İl Özel İdaresi'nin çalışmaları sonrasında gideriliyor. İl Özel İdaresi'nin uzun uğraşları sonucu il genelinde kapalı olan köy yolu sayısı 85'e düştü.

        Kastamonu İl Afet ve Acil Yardım Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre Kastamonu il merkezinde, Abana'da, Araç'ta, Daday'da, Devrekani'de, Hanönü'nde, Seydiler ve Tosya'da kar nedeniyle ulaşıma kapalı köy yolu bulunmazken, Ağlı'da 3, Azdavay'da 14, Bozkurt'ta 6, Cide'de 14, Çatalzeytin'de 8, Doğanyurt'ta 4, İnebolu'da 25, Küre'de 4, Pınarbaşı'nda 1, Şenpazar'da 2 ve Taşköprü'de 4 köye ulaşım sağlanamıyor.

        Ayrıca ilgili enerji firması tarafından yapılan çalışmalar neticesinde elektrik problemi yaşanan birçok köye elektrik verilirken enerji nakil hatlarının zarar gördüğü Küre'de hala 3 köye elektrik verilemiyor.

        (MK-İÇ)

        29.01.2016 13:03:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa