Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAYOLLARINDAN SÜRÜCÜLERE UYARI: "ZORDA KALMADIKÇA SEYEHAT ETMEYİN"

        ENDERHAN ÖZ

        KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir Karayolları Şube Müdürlüğü, Ankara-Kayseri karayolu üzerinde kar yağışı ve tipinin şiddetini arttırması üzerine sürücüleri uyardı.

        Ankara-Kayseri karayolu üzerinde tuzlama ve yol açma çalışmalarının devam ettiğini bildiren yetkililer sürücülerden zorda kalmadıkça yola çıkmamalarını istedi.

        Karayolları Şube Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre Ankara-Kayseri karayolu üzerinde kar açma çalışmalarının devam ettiği fakat tipi nedeni ile açılan bölgelerin yeniden kapanmakta olduğu ekiplerin aralıklarla çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

        KIRŞEHİR'DE KAPALI İLÇE VE KÖY YOLU YOK

        Kırşehir İl Özel İdaresi ise Kırşehir'de kapalı köy ve ilçe yolunun olmadığını belirtti. Kırşehir'de Akçakent, Kaman, Mucur, Boztepe ve Akpınar içlerine ekiplerin gönderildiği bölgede çalışmaların aralıklı şekilde 6 kar bıçaklı kamyon, 10 grayder, 3 kepçe, 1 dozer ile devam ettiği ifade edildi.

        (EÖ-ÖZ-Y)

        23.01.2016 18:53:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa