Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MAHMUT OĞUZ EĞİTİM YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Çal ilçe ziyaretinde Çal, Bekilli ve Baklan'da görev yapan eğitim yöneticileri ile bir araya geldi.

        Çal İmam Ortaokulu'nda gerçekleştirilen toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcıları Şener Bayram, Hüseyin Başgün, Bolat Ferhat Arıkan ile birlikte Şube Müdürleri Mustafa Vural ve Erdinç Akkaya'da hazır bulundu.

        Toplantıda açılış konuşmasında İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "Kurumlar arası birlikteliği sağlamak ve Denizli'de güzellikler yaratmak adına bir araya geliyoruz. Okullarımızın fiziki kapasitesini yükselmek ve Denizli'deki başarı çıtasını yükseltmek için çaba veriyoruz. Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının önemi her geçen gün artıyor. Standartlar Yönergesinde dershane diye bir kavramın olmaması nedeniyle öğrenci başarısını artırmak adına yapılan bu kurslarımızın önemini veli ve öğrencilerimize anlatıp devamlılıklarını sağlamak gerekir. Okullarımızı aile ortamına dönüştürmek sizlerle mümkün olacaktır. 183 bin 255 öğrencimize Mevlana'nın, Yunus Emre'lerin torunları olaraktan çok çaba sarf etmemiz gerekiyor. Kitap okumayan bir çocuğun başarıda kısıtlı kalacağını velilere anlatınız. Ne kadar çok kitap okunursa başarı o oranda artar. Kitap okumada ilk örnek siz olun.Rutinleşmeyin.Rutinlikle bir ilerleme kaydedilmez. Ünlü filozof Bernard 'bir sözünde "Eğer yürüdüğünüz yolda hiçbir engel yoksa bilin ki o yol sizi hiçbir yere götürmüyor demektir" dedi.

        İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'un konuşmasının ardından Çal, Bekilli ve Baklan İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ilçelerindeki okullaşma oranları, binaların fiziki yapıları ve öğrencilerin başarılarını sundular.

        İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz toplantı sonunda Çal İmam Hatip Ortaokulu'nda derslikleri ziyaret etti.

        (EV-

        21.01.2016 12:31:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa