Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇELTİK'TE TÜBİTAK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

        KONYA (İHA) - Konya'nın Çeltik ilçesinde TÜBİTAK bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

        TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürü Mustafa Orhan, Çeltik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün davetlisi olarak ilçeye geldi. Orhan, Kültür Merkezinde gerçekleştirilen TÜBİTAK bilgilendirme toplantısında eğitimcilerle bir araya geldi. Program, Çeltik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Funda Durmuş'un açılış konuşmasıyla baladı. Akabinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve projeler sunum olarak paylaşıldı.

        TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürü Mustafa Orhan, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Projeleri Destekleme Programı Proje Çağrısı kod, 4004, 4005, 4006 ve 4007 programlarını tanıttı. Sonrasında Honamlı Ortaokulunda incelemelerde bulunan heyet, kütükte yetiştirilen istiridye mantarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

        (HS-AH-Y)

        22.12.2015 14:37:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa