Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YEDİSU'YA YILIN İLK KARI DÜŞTÜ

        - KAR YAĞIŞI İLÇEYİ BEYAZA BÜRÜDÜ

        - ÖĞRENCİLER KAR TOPU OYNAYARAK KARIN KEYFİNİ ÇIKARDI

        METİN DERE

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl'ün Yedisu ilçesine yılın ilk karı düştü. Gece etkili olan kar yağışı sabaha karşı etkisini sürdürerek devam ederken, vatandaşlar uyandıklarında ilçenin beyaz örtüye büründüğünü gördü.

        Yedisu ilçesinde yağan yılın ilk karı ilçedeki öğrenci ve çocukları sevindirdi. Sabah erken saatlerde okula giden Yedisu Yatılı İlk ve Ortaöğretim Okulu öğrencileri okul bahçesinde kar topu oynayarak karın keyfini çıkardı. Öğrenciler arkadaşları ile saatlerce okul bahçesinde oyun oynarken, vatandaşlar ve esnaf ise iş yerleri önü ile araçlarının üzerindeki karı temizledi. Geceden devam eden kar yağışı dolayısıyla ilçe merkezinde kar kalınlığının 20, yüksek kesimlerde ise yer yer 50 santimetre olarak ölçüldüğü belirtildi. Yedisu'nun sabah saatlerinde beyaz örtüye büründüğünü belirten Şahverdi Dalmış, kar ile birlikte Kiğı'da meydana gelen deprem dolayısıyla ilçelerindeki okulda oluşan çatlaklıkların kendilerini korkuttuğunu söyledi.

        (AKK-AŞ-Y)

        03.12.2015 10:58:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa