Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UĞURLUDAĞ'DA ENERJİ HATLARI YERALTINA ALINDI

        M. MUTTALİP YALÇIN

        ÇORUM (İHA) - Çorum'un Uğurludağ Belediyesi tarafından ilçedeki ana arterlerde bulunan elektrik hatları yeraltına alındı.

        Enerji nakil hatlarının yeraltına alma çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Remzi Torun, zaman zaman görüntü kirliği zaman zaman da tehlike arz eden elektrik hatlarının modern bir kente yakışır şekilde yer altına alındığını söyledi.

        Elektrik hatlarını yer altına alarak hem görüntü kirliliğini ortadan kaldırdıklarını hem de olası tehlikeleri bertaraf ettiklerini dile getiren Torun, büyük bir özveriyle çalışan belediye ve YEDAŞ yetkililerine teşekkür etti.

        Enerji hatlarının yer altına alınmasının ardından Cumhuriyet ve Şehit Sıddık Küçükgöz caddelerinde yol genişletme ve kaldırım çalışmalarına başlandığını anlatan Torun, ana arterleri alt yapı çalışmalarının yıl sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerinin altını çizdi.

        Torun, çalışmalardan dolayı yaşanan aksaklıklar nedeniyle büyük bir duyarlılık gösteren ilçe halkına da teşekkür etti.

        (MMY-BÖ)

        01.12.2015 16:43:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa