Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSİMLERİNİ ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜNDEKİ AĞAÇLARDA YAŞATACAKLAR

        MEHMET TÜRK

        ÇANKIRI (İHA) - Çankırı Karatekin Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından uygulamaya konulan Uluyazı Kampüsü Ağaçlandırma Projesine ilgi artarak devam ediyor.

        Proje kapsamında kampanyaya ağaç bedellerini ilgili banka hesabına yatıran herkes için kampüse bir ağaç dikilirken, hayırseverlerin isimleri ağaçlara asılan plakalar ile ölümsüzleştiriliyor.

        Konuya ilişkin bilgi veren Çankırı Karatekin Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mustafa Çokyaman "Üniversite Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla bu projeyi başlattık. Kampanyaya idari ve akademik personelimiz, öğrencilerimiz ve tüm paydaşlarımız ve vatandaşlarımız katılabiliyor. Ağaç bedellerini ilgili banka hesabına yatıran her hayırseverimiz için biz ağaçları dikip o kişi adına isimlendiriyoruz. Çankırı'yı ve Üniversitemizi ayrıca doğayı seven herkesin kampanyamıza destek vermesini bekliyoruz şu ana kadar olan ilgiden de oldukça memnunuz kampanyaya katılan tüm hayırseverlere üniversitemiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

        Uluyazı Kampüsü Ağaçlandırma Projesinde ağaç bedelleri ise şu şekilde;

        Gümüş Ihlamur 60 TL, Huş 60 TL, Çınar yapraklı Akağaç 50 TL, Süs Kirazı 60 TL, Kırmızı Yapraklı Süs Eriği 60 TL, Anadolu Karaçam 220 TL ve Doğu Çınarı 50 TL.

        Kısa süre önce başlayan ve adını bağışladıkları ağaçlar ile Uluyazı kampüsünde yaşatacak olan hayırseverler ise Hatice Nur Er, Halil Aksoy, Mahir Er, Halil Rıfat Uysal, Seniha er, Semih Süreyya Yazıcı, Süheyla Yazıcı, Sefer Yazıcı ve Suna Altınbilezik.

        (MT-BÖ)

        06.11.2015 15:59:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa