Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL'E 33 DOKTOR ATANACAK

        YILMAZ ATAR

        BİNGÖL (İHA) - Sağlık Bakanlığı'nca yapılacak olan 65. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında Bingöl'e 11 uzman ve 22 pratisyen doktor atanacak.

        Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Abdullah Demir, "Bingöl Devlet Hastanesi'ne 4 pratisyen tabip, 1 acil tıp uzmanı, 2 anestezi ve reanimasyon uzmanı, 1 deri ve zührevi hastalıkları uzmanı, 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 kulak, burun ve boğaz hastalıkları uzmanı, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne 3 pratisyen tabip, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 tıbbi patoloji uzmanı, İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi'ne 3 pratisyen tabip, Karlıova ilçesine 4 pratisyen tabip, 1 aile hekimliği uzmanı, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, Kiğı ilçesine 3 pratisyen tabip, Adaklı ilçesine 1 pratisyen tabip, 1 aile hekimliği uzmanı, Yayladere ve Yedisu ilçelerine de 2'şer pratisyen tabip münhal kadrosu açıldı" dedi.

        (YA-MP-Y)

        23.10.2015 13:06:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa