Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ADAYI CENGİZ SAĞLAM:

        - "KARDEŞLİĞİMİZİ, BOZMAK İSTEYENLERE 78 MİLYON OLARAK FIRSAT VERMEYECEĞİZ"

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Cengiz Sağlam, seçim çalışmalarını Dazkırı'da sürdürdü. Ankara'da meydana gelen patlama nedeniyle büyük bir üzüntü duyduğunu belirten Sağlam, "Yapılan bu terör olayını esefle kınıyorum. Kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere 78 Milyon olarak fırsat vermeyeceğiz" dedi.

        1 Kasım seçim çalışmalarını Dazkırı ilçesinde sürdüren Sağlam, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda Ankara'daki bombalı saldırı gibi terör olaylarında kimsenin istenilen neticeyi elde edemeyeceğini ifade etti. Dazkırı'daki seçim çalışmalarında konuyla ilgili konuşan Sağlam, "Ankara da yaşanan terör hadisesi hepimizi çok üzdü. 90'ın üzerinde vatan evladının hayatını kaybetmesi gerçekten çok üzücü. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Bu tür eylemlerle Türkiye'nin birliğini, beraberliğini kimse bozamayacaktır. Bozmalarına da Allah'ın izniyle müsaade etmeyeceğiz. Bu terör eylemlerinde hiç kimse ve hiçbir kesim dünyada bu zamana kadar netice aldığı görülmemiştir. Türkiye'de de bu tür eylemlerle kimse bir yere varamayacaktır. İnşallah bu son terör olayı olur. Gerçekten de vatanımızın, milletimizin birliğine, beraberliğine kasteden bir tarzdadır. Bunu şiddetle ve nefretle kınıyoruz" dedi.

        (HK-GC-

        12.10.2015 17:28:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa