Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP KARAPINAR SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

        MUSTAFA BEŞER

        KONYA (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Konya'nın Karapınar ilçesinde seçim koordinasyon merkezi törenle açıldı.

        Açılış için düzenlenen törene MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, milletvekili adayları Bulduk Özdemir, Faruk Sonkaya, Halil Ayhan, Pınar Günseven Günsoy, Osman Nuri Atçeken, Şükrü Portakal, Ahmet Yücel, Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, MHP Karapınar İlçe Başkanı Tevfik Seçilmiş ve partililer katıldı.

        Törende konuşan milletvekili adayı Pınar Günseven Günsoy, 1 Kasım seçimlerinde Karapınar seçmeninden yüksek oranda destek beklediklerini söyledi. Faruk Sonkaya ise konuşmasında, seçim koordinasyon merkezinin hayırlı olmasını dilerken, milletvekili adayı Bulduk Özdemir birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Kardeşliğimizin sigortası MHP'dir" dedi.

        MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, partisinin iktidarında Türk halkını borç sarmalından kurtaracaklarını vaat etti. Kalaycı, ekonomik duruma dikkat çekerek, "Bugün sadece tüketici kredisi ve kredi kartı borçları 360 milyar lirayı aşmış durumda. Bizim MHP olarak üzerinde çok kafa yorduğumuz ve bir proje hazırladığımız konudur bu. MHP iktidarın vatandaşın borç ve faiz sarmalından, yoksulluk tuzağından kurtulması için bir proje ortaya koyduk. İnşallah iktidarımızda bunu gerçekleştireceğiz, borç batağından insanımızı kurtaracağız" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Karapınar Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

        (İHA-İP-Y)

        10.10.2015 15:13:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa