Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GERZE'DE SANAT DOLU İKİ GÜN

        OSMAN AKSU

        SİNOP (İHA) - Gerze Belediye Konservatuvarı gerçekleştirdiği etkinliklerle sanatseverleri müziğe doyurdu.

        Gerze Belediye Konservatuvarı 17 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirdiği keman ve piyano resitalinden sonra 19 Eylül 2015'te Acapella Çok Sesli Korusu ve 20 Eylül 2015'te düzenlediği müzikal tiyatro ile Gerzeli sanatseverleri buluşturdu. İki ay gibi son derece kısıtlı bir sürede gerçekleştirdikleri etkinliklerde seyirciden tam not alan Gerze Belediye Konservatuvarı öğrencileri performansları ile seyirciden büyük alkış aldı.

        Şef İlker Aşıcı konservatuvar olarak etkinliklerinin aralıksız olarak sürdürüleceği bilgisini verirken, seyirci sayısının azlığı konusunda da sitem etti. Yaz süresi boyunca korkunç sıcaklarla boğuşarak izleyici ile buluştuklarını ifade eden Aşıcı duygularını "Bu son derece yorucu ve özverili bir çalışmanın ürünü. Gönül isterdi ki daha fazla sayıda seyirciye ulaşsa idik" şeklinde ifade etti.

        (OSM-SLH-Y)

        21.09.2015 18:01:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa