Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BELEDİYE BAŞKANLARINDAN MİLLETVEKİLİ ŞEKER'E ZİYARET

        MEHMET DAĞLI

        KARAMAN (İHA) - Karaman'daki ilçe ve belde belediye başkanları AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker'i makamında ziyaret etti.

        Milletvekili Şeker'in TBMM'deki makamında gerçekleşen ziyarete Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, Güneyyurt Belediye Başkanı Celil Yağız, Kazancı Belediye Başkanı Uğuz Tekin ve Göktepe Belediye Başkanı Osman Talay katıldı. Ziyaret sırasında Karaman'da yapılan çalışmalar ve yapılabilecek hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Daha sonra AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, kendisini ziyarete gelen belediye başkanları ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk'ü makamında ziyaret ederek Taşeli bölgesinde atık konusuna kalıcı çözüm getirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca bölge adına yapılabilecek diğer çalışmalar ile ilgili talepler iletilerek yapılabilecekler konusunda istişarelerde bulunuldu. Ziyaretlerin ardından Milletvekili Şeker, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, belediye başkanlarına teşekkür etti.

        (MD-AH-Y)

        15.09.2015 16:01:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa