Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ ÇOMAKTEKİN HAMAMÖZÜ'DE YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

        MURAT ÇELİK A.

        AMASYA (İHA) - Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İl Özel İdaresi tarafından Hamamözü ilçesinde Gölköy ile Çayköy arasında yapılmakta olan yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

        Hamamözü Kaymakamı M. Necmeddin Özen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu, Halk Sağlığı Müdürü Öner Nergiz ve diğer yetkililerinde katıldığı incelemelerinde köylülere hitaben yaptığı konuşmada Gölköy'ü daha önce Gümüşhacıköy Kaymakamı olarak görev yaptığı dönemden bildiğini anımsatan Vali Çomaktekin, "Bizler valilik olarak devletimizin imkanları ile kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımızın daha güzel ortamlarda yaşaması için ulaşım sağlık, altyapı gibi alanlarda çalışmalar yürütüyoruz. Bugünde hem yapılmakta olan asfalt çalışmasını yerinde incelemek, hem de sizlerle buluşmak ve sohbet etmek için buraya geldik. Burada devletimizin sıcak yüzünü sizlerle buluşturmak için bulunuyoruz. Yapılan tüm bu çalışmalar sizlerin yaşam standartlarını yükseltmek içindir" dedi.

        Daha sonra 3 kilometre uzunluğunda ve yaklaşık maliyeti 100 bin lira olan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyip teknik personelden bilgiler alan Çomaktekin Çayköy'ü de ziyaret ederek köy halkıyla sohbet etti..

        (MÇ-AYE)

        14.09.2015 18:15:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa