Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYMAKAM'DAN TAŞKINLIK YERİNE DUA EDİN ÇAĞRISI

        HAYAL GİRİŞİM

        BURDUR (İHA)- Burdur'un Altınyayla Kaymakamlığı tarafından terör olayları sebebiyle düzenlenen yürüyüş ve protestolarda gerginlikler yaşanmaması adına 100 Hatim Okuma Organizasyonu düzenlendi.

        Altınyayla Kaymakamlığı'nda düzenlenen 100 Hatim Okuma organizasyonuna ülke genelinde tüm vatandaşların katılabileceğini belirten Altınyayla Kaymakamı Medeni Bakır, "Şehitlerimiz için 100 Hatim Organizasyonu Yapılacak. Son dönemdeki olaylardan dolayı yanan yüreklerimize su serpmesi, Vatan için toprağa düşmüş aziz şehitlerimize karşı görevimizi bihakkın yerine getirme mülahazası, vatandaşlarımızın katılımı ile 100 hatim okuma ve aziz şehitlerimize hediye etme organizasyonu başlamış bulunmaktadır" dedi.

        Kaymakam Bakır, 100 Hatim Okuma Organizasyonuna katılmak isteyen vatandaşların Altınyayla Merkez Camii İmam-Hatibi Ahmet Tahir Alkiraz'a müracaat etmelerini istedi. (HG-SÇ-Y)

        10.09.2015 13:25:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa