Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ISPARTA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ, BURDURDA İNCELEMELERDE BULUNDU

        HAYAL GİRİŞİM

        BURDUR (İHA)- Isparta Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi, Burdur Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

        Isparta Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi ile Bölge Müdür Yardımcısı Nuri Maraş yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Burdur Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti. İşletme Müdürü Celal Korkmaz, İşletme Müdür Yardımcısı Murat Akoğlanoğlu ve işletme şefleri tarafından karşılanan Bölge Müdürü, göreve yeni başlaması nedeniyle İşletme Müdürlüğü çalışanlarıyla tanışmasının ardından, Önemli gördüğü konular ve öncelikler ile 2015 yılı silvikültür programları ve gerçekleşmeler hakkında bilgi aldı.

        Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi Burdur, Ağlasun, Çamoluk, Kemer ve Yeşilova Orman İşletme Şeflikleri sınırları dâhilindeki sıklık bakım sahaları, ağaçlandırma sahaları, fıstık çamı ve tensil sahalarında incelemelerde bulundu. Orman Bölge Müdürü Tüfekçi, yapılan çalışmalarda kayıt tutmanın önemli olduğunu belirterek, eksiklikler ile ilgili talimatlarını iletti.

        Yangın İlk Müdahale Ekip binalarını da ziyaret eden Bölge Müdürü Tüfekçi, özellikle hafta sonları orman piknik sahalarının yoğun kullanımının artabileceğini, görevli personelin bu bağlamda daha dikkatli ve hazır olması için gerekli tüm önlemlerin arttırılmasını istedi.

        (HG-SÇ-Y)

        08.09.2015 14:36:59 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa