Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALLICA MAĞARASI'NA ULAŞIMI RAHATLATACAK ÇALIŞMA

        NURHAN İÇMEZ

        TOKAT (İHA) - Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, Pazar Ballıca Mağarası yolunda zor arazi koşullarında rağmen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

        Tokat'ın Pazar ilçesinden İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Pazar Kaymakamı Sefa Güler, İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Kaynar ve Ekrem Baysal Pazar ilçesi ile Ballıca Mağarası arasında yapılan yol çalışmaların yerinde inceledi. Tokat turizminin can damarlarından olan Ballıca Mağarası'na ulaşımını sağlayan yolun ulaşım şartlarını iyileştirmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Dizer, "Yolumuz 7 kilometre uzunluğunda şuanda ki mevcut trafiğin ihtiyacını karşılamıyor. İki aracın yan yana geçmek de zorluk çektiği yolumuzda İl Genel Meclisimiz tarafından bu yolumuz genişletme kararı aldık. Kararımızın ardından ise yol çalışmalarımıza başladık. Zor arazi koşullarına rağmen hız kesmeden devam ediyor. Bugün itibariyle yol çalışmalarımızın kaba inşaatını bitirmemize az bir zaman kaldı. Yapılan çalışmalar sonunda ortalama yol genişliği 14 metreye çıkarılarak Ballıca Mağarası'na ziyarete gelen turistlerin ulaşımı rahatlatılarak Tokat turizmine katkı sağlanacak. Bununla birlikte Artova, Sulusaray bağlantı yolunun da yarısına yakını genişletilmiş olacaktır. Ben sizlerin aracılığıyla bu yolun yapımında emeği geçen İl Özel İdaresi personelimize öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

        (Nİ-SLH-Y)

        31.08.2015 11:55:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa