Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN AKSU'DAN GAZİ KAYA'YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

        RESUL YANBUL

        GİRESUN (İHA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bölücü terör örgütü ile girdikleri çatışmada yaralanan ve gazi olan Uzman Çavuş Nuri Kaya'yı tedavi gördüğü Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

        Belediye Başkanı Kerim Aksu, ziyaret sırasında Uzman Çavuş Nuri Kaya'ya moral vererek, her zaman yanında olduğunu ifade etti. Giresun Çanakçı ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve uzman çavuş olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan Nuri Kaya bir süre önce teröristlerle girilen çatışmada yaralanmıştı. İlk tedavisi Diyarbakır'da yapılan Gazi Nuri Kaya tedavisinin devamı için memleketi Giresun'a sevk edilmişti.

        Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun Uzman Çavuş Gazi Nuri Kaya'yı ziyaretine hastane Başhekimi Murat Kolikpınar eşlik etti.

        (RY-EK-Y)

        26.08.2015 11:59:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa