Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY'DA VALİ YARDIMCILARI VE KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'da vali yardımcıları ve kaymakamlar toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında yapıldı.

        Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı da KÖYDES Projeleri, İl Özel İdare Hizmetleri ve genel durum değerlendirilmesi yapıldı.

        Vali Şeref Ataklı yapılan planlamalar doğrultusunda hizmetlerin etkin şekilde sunulduğunu belirterek, 2015 yılının sunulan hizmetler açısından verimli geçtiğini ilave ödenek temini ile ihtiyaç duyulan alanlarda yatırım ve iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

        Vali Yardımcıları ve Kaymakamlardan yürütülen hizmetlerle ilgili yerinde inceleme ve denetim yapmaları talimatını veren Vali Şeref Ataklı, hizmetlerin ve yatırımların takipçisi olmalarını istedi. İlçe Kaymakamlarından KÖYDES projeleri kapsamında tahsis edilen kilitli parke taşı uygulamaları, birlik hizmetleri ve genel durum hakkında bilgi alan Vali Ataklı, sorun ve ihtiyaçlar ile ilgili koordineli şekilde çözüm odaklı çalışmalara devam edileceğini belirtti.

        2015-2016 Eğitim ve Öğretim döneminin yaklaştığını ifade eden Vali Ataklı, inşaatı tamamlanan, tadilat çalışması devam eden eğitim kurumlarının yeni döneme hazır hale getirilmesini isteyerek eğitimde aksamaya meydan verilmemesini istedi. Vali Şeref Ataklı'nın başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Yardımcıları, Şahin Bayhan,Gürkan Karaman, Kubilay Ant, Armağan Önal, Ağaçöeren Kaymakamı Erkan Yılmaz, Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, Gülağaç Kaymakamı Mehmet Fatih Koca, Güzelyurt Kaymakamı Mustafa Duruk, Ortaköy Kaymakamı Mustafa Can, Sarıyahşi Kaymakamı Yıldız Büyüker ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ katıldı.

        (YC-AH-Y)

        17.08.2015 15:39:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa