Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ TOKMAK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

        DENİZ ÖZEN

        SİNOP (İHA) - AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, yol çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

        Milletvekili Cengiz Tokmak, yapımına yeni başlanan Çatalzeytin-Türkeli, Türkeli-Büyükdüz yol ve Helaldı Çay ıslahı çalışmalarını yerinde inceledi. Şantiye çalışmalarını inceleyen Tokmak'a AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Murat Karahan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve şantiye sorumluları eşlik etti. Cengiz Tokmak burada yaptığı açıklamada, "Çatalzeytin, Türkeli-Helaldı Şantiyelerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Hava şartları düzeldikçe daha da hızlanacak. İlgililerden ödenek sıkıntısı olmadığını ve projelerin hızlı bir şekilde bitirilip halkımızın hizmetine kazandırılması için gereken hassasiyetin gösterilmesini istedik. Biz de yakın takipçisi olacağız. Kısa zamanda bitecek inşallah" diye konuştu.

        (DNZ-SLH-Y)

        03.07.2015 13:35:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa