Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ELDİVAN KİRAZ FESTİVALİ BAŞLADI

        MEHMET TÜRK

        ÇANKIRI (İHA) - Çankırı'nın Eldivan İlçesi'nde Hacı Murad-ı Veli'yi Anma, Kiraz Şenlikleri, Kültür ve Spor etkinlikleri başladı.

        İlçeye bağlı Seydi köyünde bulunan Hacı Murad-ı Veli Türbesi'nde Mevlid-i Şerif'in okunmasıyla başlayan festival, etli pilav ikramıyla devam etti.

        Programda konuşan Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer, festivalin 23. gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

        Eldivan'ı ve Hacı Murad-ı Veli'yi tanıtmak istediklerini belirten Gökçer, "Bugün başlattığımız etkinliklerimiz 3 gün devam edecek. Önce kiraz şenliklerimizi, sonra eğlencelerimizi ve baş tacımız Hacı Murad-ı Veli Hazretleri Türbesi'ni Çankırı'ya, Ankara'ya ve Türkiye'ye tanıtmak üzere yolumuza devam ediyoruz. Gününüz güzel, geleceğiniz aydınlık olsun" dedi.

        Festival kapsamında, eğlenceler, yağlı güreşler ve toplu sünnet töreni yapılacak.

        (MT-BÖ)

        12.06.2015 16:37:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa