Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR'DA KAMU SAĞLIK KURULUŞLARININ TEMSİLCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

        GÖKTEN CEYLAN

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'da kamuda sağlık alanında koordinasyonu sağlamak amacı ile 'kent merkezi ve ilçelerdeki' sağlık kuruluşları ile gerçekleştirilen bölge toplantılarının üçüncüsü Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirildi.

        Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreter Op. Dr. Fikret Başkan, İl Halk Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Lütfi Akgün başta olmak üzere diğer sağlık yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirilen bölge toplantısına Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Çobanlar, İscehisar, Sandıklı, Hocalar, Kızılören, Sinanpaşa, Şuhut, İhsaniye, Bayat İlçelerindeki hastane görevlileri katıldı. Toplantıda konuşan Yemenici düzenlene toplantılarda kuruluşların sorun ve taleplerinin görüşüldüğünü belirterek, "Ramazan ayından önce sizlerle geniş katılımlı şekilde yeniden bir araya gelip isteklerinizi ve düşüncelerinizi öğrenmek istedik. Bu toplantılar vesilesi ile hem birbirinizi tanıma imkanı buluyorsunuz, hem de kurumlar arası isteklerimizi dile getirme şansımız oluyor. Daha önceki iki bölge toplantımızda oldukça olumlu sonuçlar aldık. Çözebileceğimiz sorunlar varsa hemen o anda çözüm önerileri bulduk. Yanlış anlaşılmadan, iletişim eksikliğinden doğan bir şeyler de varsa bunu karşılıklı konuşarak sonuca bağladık. Bu yüzden bölge toplantılarını önemsiyoruz. Sorunlarımıza, isteklerimize fikir birliği içinde, birebir çözüm bulma yolunda önemli bir basamaktır bu buluşmalarımız" dedi.

        (GC-

        30.05.2015 16:13:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa