Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DAZKIRI İLÇE HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN YIL SONU SERGİSİ

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Dazkırı İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü.

        İlçede müdürlük tarafından 2014-2015 yıllarında açılan makine nakış, iğne oyası, takı tasarım, lavanta kesesi ve sabun yapımı, ebru ile kaligrafi gibi toplamda 48 kurs da üretilen ürünlerden oluşan sergi beğeniye sunuldu. Sergi açılışının ardından gerçekleştirilen sertifika töreninde konuşan Dazkırı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adem Kocagöz, ilçede 23 adet meslek edindirme kursu ile 25 adet genel ve okullar hayat olsun kapsamında olmak üzere toplam 48 adet kurs açtıklarını kaydetti. Kocagöz, ayrıca kurslara 497 bayan, 749'u erkek olmak üzere toplamda, bin 246 kursiyerin eğitim aldığını belirtti. Kursiyerler diplomalarını törene katılan Dazkırı İlçe Kaymakamı Muhammet Beşir Nursaçan ile Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan'dan aldı. Törenin ardından protokol üyeleri sergiyi gezdi.

        (GC-

        30.05.2015 16:02:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa