Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP AFYONKARAHİSAR 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI PARSAK "HIDIRELLEZ ŞENLİKLERİ"NE KATILDI

        GÖKTEN CEYLAN

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 1. sıra Milletvekili adayı Mehmet Parsak, seçim çalışmaları kapsamında kent genelinde gerçekleştirilen "Hıdırellez Şenlikleri"ne katıldı.

        Parsak, İhsaniye Döğer Sarıcaova'da düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katıldı. Parsak, ardından Işıklar kasabası ile Dinar ilçesi Hıdırellez şenliklerine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde vatandaşlar Parsak'ı bağrına bastı. Daha sonra Kızılören İlçesine geçen Parsak, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip MHP'nin seçim vaatlerini vatandaşlara anlattı. Parsak, seçimlerde tek umudun MHP'de olduğunu vurgulayarak, "Kadınlarımıza çocuklarımıza ve engellilerimize yönelik davalarda zaman aşımı kaldırılacak, mahkeme ve harç masrafı alınmayacaktır. Emeklilerimize Mart ve Eylül aylarında bin 400'er lira olmak üzere yıllık iki asgari ücret tutarında emekli desteği hakkı tanıyacağız. Cumhurbaşkanı milletvekili emeklisi aynı tutarda ödenek alacaktır. Emeklilerin banka promosyonu alabilmelerinin önünü açacağız. Esnafımızın emekli aylığından kesilen SGK primini kaldıracağız. Sağlık hizmetinde alınan ek ücret ve katılım payı uygulamasına son vereceğiz" dedi.

        KADIN İSTİHDAMINI YAYGINLAŞTIRACAĞIZ

        Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini, emekli aylığı zammını özel bir endeksle belirleyeceklerini kaydeden Parsak şunları söyledi:

        "Emekli aylığı hesabından refah payını çoğaltacağız. Yaşa ve prim gün sayısına takılanların mağduriyetini mutlaka gideceğiz. Kadın istihdamını yaygınlaştıracağız. Kadınlara doğum için doğum borçlanma hakkını getireceğiz. Aile birliğinin korunması amacıyla çalışan eşlerin aynı il içinde görev yapmalarını tesis edeceğiz. Girişimci kadınlara yüzde 50'si hibe olmak üzere destek vereceğiz. Şiddete maruz kalan kadınlara adli yardım desteği sağlayacağız ve zaman aşımı mahkeme harç ve masraflarından muaf tutacağız."

        (GC-

        07.05.2015 15:14:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa