Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Şile açıklarında demir yüklü kuru yük gemisinin batması sonucu hayatını kaybeden Mahir Erdoğan Sanayır'ın (20) cenazesi, memleketi Rize'de defnedildi.

        Sanayır'ın cenazesi, yakınları tarafından İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Derepazarı ilçesine getirildi. Sanayır için Derepazarı Belediyesi önünde düzenlenen cenaze törenine ailesinin yanı sıra Kaymakam Selçuk Köksal ve vatandaşlar katıldı.

        Sanayır'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Eriklimanı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında defnedildi.

        Sanayır'ın arkadaşı Fatih Sultan Vanlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Son seferiydi. Gemiden indiğinde askere gidecekti ama maalesef olmadı, üzgünüz." dedi.

        Haberi aldıklarında inanmak istemediklerini belirten Vanlı, "Arama kurtarma alışmaları günlerce devam etti. Bir mucize bekliyorduk ancak Mahir denizden çıkarılan üç kişinin arasındaydı." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa