Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Dinar ilçesinde okul spor müsabakalarında dereceye giren takımların belli olmaya başladığı bildirildi.

        Gençlerin ve çocukların düşünce gelişiminin yanında bedensel ve ruhsal gelişimine katkı sağlamak, takım ruhu ve kendine öz güven, davranışlarını kontrol etme alışkanlığını kazanması, zararlı alışkanlıklardan uzak birey olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla okul sporları düzenlendiği belirtildi.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı 2016-2017 öğretim yılı okul spor müsabakaları yarışma talimatı gereğince Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Doğan Çakır, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ceylan ve beden eğitimi öğretmeni Naci Başpınar tarafından oluşturulan Okul Sporları Organizasyonu Tertip Komitesi tarafından 5 Aralık'ta İlçe Stadyumunda ve Spor Salonu'nda Genç Erkekler Futbol, Yıldız Kızlar Voleybol maçları ile okul maçlarına başlandığı ve halen devam ettiği kaydedildi.

        Dinar’da oynanan maçlara Dinar, Dazkırı, Başmakçı ve Evciler okullarının takımları katılıyor.

        Bir program dahilinde Gençler, Yıldızlar Futbol branşında ve Yıldız Voleybol branşında ilk üç sıraya giren takımların belirlendiği futbol branşında ilk sırayı alan takım, Voleybol Branşında ilk iki ve üç sırayı alan takımlar Afyonkarahisar’da yapılacak final grubu maçlarında mücadele edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa