Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - AK Parti Sinop Milletvekili Nazın Maviş, Türkeli ilçesine yapılması planlanan gençlik merkezi projesinin onaylandığını bildirdi.

        AK Parti Milletvekili Maviş yaptığı yazılı açıklamada, projenin uygulanacağı alanda zemin etüt çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

        Etüt çalışmaların tamamlanmasının ardından inşaatın ihale sürecinin başlayacağı ifade edilen açıklamada Maviş şunları paylaştı:

        "Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun. Türkeli’ne hizmetlerimiz gençlik, spor, eğitim, sağlık ve ulaşım dahil olmak üzere her alanda hız kesmeden devam edecektir. İlçemizin var olan doğal güzelliğini yatırımlarımızla artıracak, vatandaşlarımıza her türlü hizmetin eksiksiz ve en iyi kalitede ulaşması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa