Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Iğdır Valisi Enver Ünlü, asker ve polisi ziyaret ederek denetimlerde bulundu.

        Vali Ünlü, polis uygulama noktalarını ziyaret etti. Vali Ünlü, Vali Yardımcısı Abdullah Seçkin Koçak ve İl Emniyet Müdürü Melih Ekici ile birlikte şehir giriş ve çıkışlarında bulunan polis uygulama noktalarını ziyaret ederek denetimlerde bulundu.

        Ziyaretlerinde polislere baklava ikram eden Vali Ünlü, daha sonra yapılan yol uygulamalarında durdurulan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Trafik kazalarının önlenmesi için gerekli uyarılar ve önleyici tedbirler hususunda görevlilerin vatandaşlara gerekli bilgilendirmelerde bulunmasının oldukça önemli olduğunu belirten Vali Ünlü, sürücülere de hayırlı yolculuklar dileyerek Iğdır’ın huzurlu ve güvenli bir il olmasına rağmen vatandaşlarımızın emniyeti için her türlü tedbirin alındığını da ayrıca ifade etti.

        Vali Enver Ünlü daha sonra, Vali Yardımcısı Abdullah Seçkin Koçak ve İl Jandarma Komutan V. Albay Ömer Ersever ile birlikte Aralık İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı yol uygulama noktasını ziyaret ederek askerlerle bir araya geldi. Vali Ünlü, güvenlik güçlerine baklava ikram ederek görevlerinde başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Iğdır İlçeleri
        Tüm Iğdır Haberleri
         Iğdır

        Iğdır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa