Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünce Sivas, Kayseri, Erzincan, Erzurum ve Kars'ta demiryolu hat ve istasyonlarında otla mücadele kapsamında yapılacak ilaçlama nedeniyle vatandaşlar uyarıldı.

        TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum ve Kars il sınırları içindeki demiryolu hat ve istasyonlarında 01 Mayıs18 Mayıs arasında otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacağı belirtildi.

        İnsan ve hayvan sağlığı açısından tehlike oluşturan ilaçlama nedeniyle demiryolu hat kesimleri ve istasyonların çevresinde vatandaşların dikkatli olmaları istenen açıklamada, “Mücadelede kullanılan ilaçlar, insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik taşıdığından; demiryolu güzergâhı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren on gün boyunca vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları ve dikkatli olmaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı yapmamaları önemle duyurulur” denildi.

        Erzurum’da ilaçlama yapılacak istasyonlar

        12 Mayıs Erzincan Çadırkaya Erzurum Aşkale, 13 Mayıs AşkaleErzurum, 14 Mayıs ErzurumKöprüköy, 15 Mayıs Erzurum KöprüköyKars Topdağ istasyonlarında ilaçlama yapılacaktır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa