Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Balıkesir’in Manyas ilçesinde de törenlere coşku içinde kutlandı.

        Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından Manyas İstiklal İlkokulunun bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program İstiklal İlkokulu Müdürü Müjgan Dursun'un günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapması ile devam etti. Öğrencilerin şiirlerini okuması sonrası ise Nene Hatun Anaokulu ve İstiklal İlkokulu öğrencilerinin folklor gösterileri ile etkinlikler devam ederken, tören 23Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye ve kupalarının verilmesiyle son buldu.

        Törene Manyas Kaymakam vekili Mehmet Can İrdelp, Belediye Başkanı Tancan Barçin, İlçe Jandarma Komutanı Ütgm. ErdinçBoztepe, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Koman, daire amirleri, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa