Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Polimer Teknolojisi ve El Sanatları Programı öğrencileri ile öğretim elemanları Düzce Üniversitesi Anaokulu öğrencileriyle buluştu.

        Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesinde bulunan anaokulunda düzenlenen etkinliğe; Üniversitenin Anaokulu Müdürü Ayşegül Aksoy, Kaynaşlı MYO Öğretim elemanları, Doç. Dr. Haydar Göksu ve Öğretim Görevlisi Sedat Kaya ile birlikte tüm anaokulu çalışanları katılım gösterdi.

        Anaokulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen etkinliklerde öğrenciler, “Deneysel Kimya” ve “Ebru Sanatı” ile “Workshop” çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Deneysel Kimya bölümünde öğrencilerin ilgisini çekebilecek ve onları bilgilendirecek aynı zamanda da evde yapabilecekleri görsel deneyler gözetmenler eşliğinde öğrencilere uygulamalı olarak anlatıldı. Öğrencilerin de deneylerin yapılmasına katkı sundukları bir ortamda, evde kullandıkları pek çok malzemenin asit ve baz özellikleri tanıtılarak renk bilgisi üzerinde duruldu. Ayrıca minik öğrencilere tüketilmemesi gereken gıdalar hakkında da bazı bilgiler verildi.

        Gerçekleştirilen kimya deneylerinin ardından Düzce Üniversitesi anaokulu öğrencilerine ebru çalışmaları da gösterildi. Bu çalışma ile öğrenciler hem renk bilgilerini pekiştirdiler hem de suyun üzerinde olan desenlerin kağıda nasıl aktarıldığını uygulamalı olarak görme şansını elde ettiler. Her öğrenci ile ayrı ayrı ilgilenilerek gerçekleştirilen ebru çalışmaları ile çocukların sanat dünyasına küçük bir yolculuk yapmaları sağlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa