Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta esrar satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 430 ectasy hap, 360 gram afyon sakızı 245 gram esrar, 16 gram skunk ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre; Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Niksar ve Yeşilyurt ilçelerinde uyuşturucu satıcıların yönelik operasyon düzenledi. Yeşilyurt ilçesinde ikamet eden Y.K. isimli şahsın ilçe de uyuşturucu sattığı bilgisine ulaşan narkotik ekipleri şahsın üzerine yapılan aramada uyuşturucu madde buldu. Şahsın evinde yapılan aramada ise 360 gram afyon sakızı ele geçirildi. Operasyonda Y.K. ile birlikte R.R. ve A.E. isimli şahıslar da gözaltına alındı.

        Ayrıca, Niksar ilçesine yapılan operasyonda ise R.B. isimli şahısın ikametinde yapılan operasyonda 430 ectasy hap, 245 gram esrar, 16 gram skunk uyuşturucu madde ile birlikte 7 bin TL ile 200 dolar ele geçirildi. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa