Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu’nun Mudurnu İlçesi’nde yaşayan dedesini ziyarete giden ve sulama kuyusuna düşen 9 yaşındaki Mert Durak yaşamını yitirdi.

        Edinilen bilgiye göre, Bolu’da yaşayan ilköğretim okulu öğrencisi 9 yaşındaki Mert Durak, haftasonu tatilini geçirmek için Bolu’nun Mudurnu İlçesi Kavallar Köyü’nde yaşayan dedesi İsmail Durak’ın yanına gitti.

        Dedesiyle birlikte, İsmail Durak’ın çalıştığı üzüm bağına giden 9 yaşındaki Mert, bir süre sonra dedesinin yanından ayrıldı. Çalışması bittiğinde torununun yanında olmadığını farkeden İsmail Durak, torununu bir süre aradıktan sonra köylülerden de yardım istedi.

        Köylülerle birlikte yapılan aramada, Mert Durak’ın cansız bedeni bir buçuk metre derinlikli sulama kuyusunun içinde bulundu.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa