Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen, Hayvancılık ve Bitkisel Üretimin geliştirilmesini amaçlayan ‘Örnek Köy Projesi’ Altunhisar ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyü sakinlerine anlatıldı.

        Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Altunhisar İlçesine giden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin ve İlgili Kurum Müdürleri; Kınık höyüğü kazı çalışmaları başta olmak üzere ilçenin tarihi ve tarımsal alanlarını incelediler.

        Ziyaret ve incelemelerinde Vali Şimşek ve birlikteliğindeki heyete Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, belediye Meclis Üyeleri ile muhtarlar eşlik etti.

        Ziyaret ve incelemeler kapsamında Sıra Çakıl Hanı, Han Köprüsü, Belediye Kültür Evi, Osman Gözcü Evi, Ömerli deresi ve Zindan Vadisine giden heyet, daha sonra Yeşilyurt Köyü sakinleri ile yapılan toplantıda bir araya geldi.

        Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Asım Baş tarafından ‘Örnek Köy Projesi’nin detaylarının anlatıldığı toplantıda Vali Şimşek, birlikte üretimin önemine değinerek “Örnek Köy Projesi’ne Hayvansal ve Bitkisel Üretim yapan çiftçilerimiz dahil olacak. Proje toplu Hayvancılık ve Bitkisel Üretim alanlarının oluşturulması için büyük bir fırsat olarak görülüyor” dedi.

        Yine yapılan toplantıda Vali Şimşek, Yeşilyurt köyü sakinlerinin sorun, görüş ve taleplerini dinleyerek sorunların biran önce çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa