Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tunceli'nin Nazımiye ilçesinden tekstil atölyesine çalışmaya gelen 45 işçi için Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, servis sözü verdi.

        Nazımiye ilçesinde ikamet eden ve il merkezine bulunan tekstil atölyesine çalışmaya gelen 45 kişi, kendilerine servis sözü veren ilçe Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek'in servis aracını kaldırdığı gerekçesiyle Tunceli Valisi ve Kayyum Başkan Tuncay Sonel'den yardım istedi. Servis aracının ilçe belediye başkanı tarafından kaldırıldığını ifade eden işçiler, bu nedenle işe gelip gidemediklerini belirtti. Vali Sonel'de, 45 kişinin işe gelip gitmesinde mağduriyet yaşamaması için servis sorununun kendileri tarafından çözüleceğini söyledi.

        Kentte istihdam sağlamak için sürekli çalışma halinde olduklarını ve tüm kurumların da elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Vali Tuncay Sonel, "Bizler buraya yatırımcı arkadaşlarımızı davet edip tekstil atölyelerimizi açtırırken çeşitli sözler verdik. Yatırımcılarımıza destek olmak için tekstil atölyelerimizde çalışan vatandaşlarımıza bir yıl boyunca ücretsiz servis ve öğlen yemeği desteği vereceğimizin de sözünü vermiştik ve bunu da tutuyoruz. Ancak Nazımiye ilçemizden gelen 45 vatandaşımız başkanın servis aracını geri çekmesiyle mağdur olmuş. Bizler devletimizin tüm imkanlarıyla vatandaşlarımızın arkasındayız. 45 vatandaşımızın da mağdur olmaması için servis sorununu biz çözeceğiz. Buradan bunun sözünü veriyorum"dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tunceli İlçeleri
        Tüm Tunceli Haberleri
         Tunceli

        Tunceli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa