Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’da yerli ve yabancı turistler denizin keyfini çıkarırken, Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde ise ekipler 2 bin 800 metre rakımlı karla kaplı Gündoğdu köyünün yolunu ulaşıma açtı.

        Antalya başta olmak üzere Türkiye’nin batı illerinde yerli ve yabancı turistler deniz ve güzel havanın tadını çıkarırken, Doğu Anadolu Bölgesi’nde bulunan ve ülkenin en yüksek rakımlı illerinden olan Ağrı’da yüksek kesimlerde karla mücadele çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Taşlıçay ilçesine 28 kilometre uzaklıkta bulunan ve yazın yaylacıların uğrak mekanlarından biri olan 2 bin 800 rakımlı karla kaplı Gündoğdu köyünün yolu için İlçe Özel İdaresi ekipleri havaların ısınması ile birlikte harekete geçti. Bir aile dışında kışın kimsenin yaşamadığı köyde, havaların ısınması ile birlikte köylerine dönecek olan vatandaşlar ve yaylacılar için kapalı olan köy yolu yoğun çalışmaların ardından kardan temizlendi. Zaman zaman boyu 3 metreyi bulan ve ekiplere zor anlar yaşatan köy yolu, iş makineleri ile birlikte ulaşıma açıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa