Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ardahan Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Sanatçı Serdar Tuncer ile 'şiirlerle muhabbet' programı düzenlendi. Coşkulu geçen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

        Ardahan Belediyesi’nin başlattığı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Yazar ve Şair Serdar Tuncer'in katılımıyla 'şiirli muhabbet' programı düzenlendi. Ardahan Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda düzenlenen konferansa ev sahibi olarak Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Programın açılış konuşmasını yapan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, kültür ve sanat etkinliklerine devam ettiklerini ve vatandaşlarla değerli konukları buluşturduklarını söyledi. Başkan Köksoy, ''Geçtiğimiz günlerde Güvenlik politikaları alanında görüşleriyle bilinen Mete Yarar'ı davet etmiştik. Türkiye Gündemi konusunda bize güzel bilgiler aktarmıştı. Bugün de yine çok değerli bir ismi sizlerle buluşturduk. Serdar Tuncer kişiliği, şahsiyeti, şiirleri ve hikayeleriyle gerçekten çok sevdiğimiz bir isim. Biz Ardahan Belediyesi olarak kültüre ve sanata verdiğimiz önemi göstermiş olacağız İnşallah.'' diye konuştu.

        Başkan Köksoy'un konuşmasının ardından sahne alan Şair ve TV programcısı Serdar Tuncer; aşk, tarih ve tasavvuf üzerine yaptığı doyumsuz sohbetle Ardahanlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Programında seyirciyle sohbet ederek birbirinden güzel şiirleri de seslendiren Serdar Tuncer, Ardahan'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

        Programın sonunda Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy Serdar Tuncer'e Damal bebeği hediye ederken, protokol üyeleri de Serdar Tuncer ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa