Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Rize Orman İl Müdürlüğü tarafından İkizdereÇamlık mevkiinde Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında şehit düşen kahramanlar için hatıra ormanı oluşturularak Vali Erdoğan Bektaş’ın katıldığı törenle fidanlar dikildi.

        Orman Bölge Müdürü Mümin Döngez ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Ahmet Usta’nın da katıldığı Afrin Şehitleri Hatıra Ormanı için fidan dikim törenine katılan Rize Valisi Erdoğan Bektaş yaptığı açıklamada “Bütün şehitlerimizin aziz hatıralarını sonsuza kadar yaşatmak için oluşturulan bu ormanda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onun silah arkadaşları ve vatanın bölünmez bütünlüğü için şehit düşen bütün kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

        İkizdere Çamlık Ekrem Orhon Parkında Orman haftası etkinliği kapsamında İkizdere Atatürk İlkokul öğrencileri de ‘Dünya Yeşeriyor, Düşler Gerçekleşiyor’ projesi kapsamında başka bir hatıra ormanı için fidanlar dikildi. Vali Erdoğan Bektaş ve Kaymakam Sercan Yılmaz öğrencilerle birlikte fidan dikerek projeye destek verdiler.

        Afrin Şehitleri Hatıra ormanı ağaç dikim törenine Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ın yanı sıra Kalkandere Kaymakamı ve İkizdere Kaymakam Vekili Sercan Yılmaz, Rize Orman İl Müdürü Abdi Ekşi, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, daire amirleri çok sayıda ilkokul öğrencisi ve öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa