Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ın Almus ilçesinde düzenlenen doğa yürüyüşüne 7'sinden 70'ine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

        Tokat Doğa ve Extrem Sporları Kulübü (TODEX) ve Almus Doğa Sporları Derneği (ADOS) tarafından eski Almus bölgesine doğa yürüyüşü etkinliği ilgi gördü. Almus Doğa sporları derneği (ADOS) dernek binası önünden başlayarak eski Almus bölgesinde son bulan yürüyüşe 7'sinden 70'ine çok sayıda doğa tutkunu katıldı. Tokat Doğa ve Extrem Sporları Kulübü (TODEX) Başkanı Mahmut Coşkun, etkinliğin nişanesi olarak 200 fidanı toprakla buluşturduklarını, yaz ayında Almus Doğa Sporları Derneği ile birlikte bir çok etkinliğe imza atacaklarını söyledi. Almus Doğa Sporları Derneği (ADOS) Başkanı Mehmet Mansur Aytaç, daha sağlıklı bir yaşam sunmak ve Almus turizmine katkı sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. İlkini düzenledikleri doğa yürüyüşüne katılımdan oldukça mutlu olduklarını ifade eden Aytaç, "Yaklaşık 9 kilometrelik bir parkur düzenlediğimiz etkinliğimize yaklaşık 200 kişilik bir grup katıldı. İlerleyen zamanlar içerinde yapacağımız etkinliklere daha fazla bir katılım olmasını bekliyoruz. Tabi ki buradaki amacımız sadece yürüyüş yapmak değil Almus'ta ki doğa sporlarını geliştirmek, spor turizmini Almus'ta yaygınlaştırmak ve sağlıklı bir yaşam elde etmek. Bu noktada bundan sonra yapacağımız diğer etkinliklere katılımın daha fazla olmasını bekliyoruz’ diye konuştu.

        Almus Doğa sporları derneği (ADOS) tarafından gerçekleşen etkinlikte ayrıca 200 adet fidan toprakla buluşturuldu. Yürüyüş sonrasında etkinliğe katılanlara Hacı gölü mevkisinde çeşitli ikramlar yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa